Wulan Dwi Aryani penulis; Ong, Ndaru editor. (2018). Ilmu pengetahuan sosial / Wulan Dwi Aryani, editor : Ndaru Ong. Kebumen:: Intishar Publishing,.
Wulan Dwi Aryani penulis; Ong, Ndaru editor. Ilmu pengetahuan sosial / Wulan Dwi Aryani, editor : Ndaru Ong. Kebumen:: Intishar Publishing,, 2018
Wulan Dwi Aryani penulis; Ong, Ndaru editor. Ilmu pengetahuan sosial / Wulan Dwi Aryani, editor : Ndaru Ong. Kebumen:: Intishar Publishing,, 2018.